Partneri

EBIT d.o.o.

 

  Naši partneri:


 

 

SmartStream Technologies

SmartStram Technologies obezbeđuje svestrana Transaction Lifecycle Managemant (TLM®) rešenja. Rešenja rade u realnom vremenu i obezbeđuju izdržljiv povraćaj povraćaj od investicija (ROI - Return On Investment ) kroz transformaciju bez uticaja na poslovanje.
Izveden iz SmartStrem-ove STP arhitekture, TLM rešenja koriste i poboljšavaju postojeće investicije u infrastrukturi radi automatizacije prilagodljivih tokova procesa u okviru i izvan korporacije sa ciljem praćenja i kontrole finansijskih transakcija.

Preko 1.000 klijenata, uključujući više od 70 od 100 najviše rangiranih banaka, oslanjaju se na TLM rešenja da eliminišu barijeru ka STP-u, na taj način umanjujući operativni rizik i troškove a u isto vreme ispunjavaju zakonske obaveze i poboljšavaju usluge klijentima.

SmartStream–ov globalni profesionalni servis i podrška vrše implementacije i obezbedjuju da klijenti imaju visestruku korist od investicije u TLM rešenje

Centrala kompanije je u Velikoj Britaniji sa direktim operacijama u Londonu, Parizu, Beču, Cirihu, Frankfurtu, Luksemburgu, Madridu, Milanu, New York-u, Singapuru, Pekingu...

www.smartstream-stp.com

 
 

Home

Proizvodi

Usluge

Partneri

Linkovi

Kontakt

www.ebit.co.rs  •